SOTIEMME SANKARIT! AVAA TÄSTÄ SAADAKSESI LISÄÄ TIETOA TILAUKSESTA.

Taisteliko lähimmäisesi tai joku suvustasi sodissamme 1939-1945?

Kiinnostaisiko tietää missä joukko-osastossa hän osallistui maamme puolustukseen?

Entä kuulostaako Lotta tai pikkulotta tutulta. Eikö?

Haluatko sukusi sotasankarin tai sankarittaren sotaretken ikuistettavaksi sotapolku.fi matrikkeliin jälkipolvien ihailtavaksi?

Mahdollisuus on tilata myös muuten kiinnostavalle tai elämääsi jollain tavoin liittyvän henkilön/henkilöiden sotatietojen tallentaminen. (Voitte käydä myös omatoimisesti katsomassa josko tiedot olisivat jo matrikkelissa.)

Verkkokaupan tuotoilla rahoitetaan vapaaehtoistyönä tehtävää projektia, Suomen puolustamiseen osallistuneiden sota-ajan tietojen tallentamista sotapolku.fi sivustolle.

(Tällä hetkellä niitä kertynyt n. 2600)

Lisäksi olen rakentanut esim. Suomalaisten vapaaehtoisten Saksan sotaretkipolun, Pioneeripataljoona 35, Pioneerikomppania 24 ja useita muita joukko-osasto reittejä. 

Tallentamispalvelu on vapaaehtoisuuteen perustuen ilmainen, ja saamanne laskun summa koostuu juoksevista kuluista: Kantakortin tilaaminen ja kuvaaminen kansallisarkistossa, joukko-osasto tietojen tulkinta ja tallennus sotapolku.fi matrikkeliin, tilaajan henkilöstä olevan kuvan lisääminen tietoihin! 

Kantakorttitietojen tilaamiseen tarvittavat tiedot: (LISÄTIETO TILAUKSEEN LAATIKKOON)

Henkilön koko nimi / onko henkilö elossa vai kuollut.

Syntymäaika / Syntymäkunta ja asuinpaikkakunta


Kaatuneiden tiedot on jo tallennettu valmiiksi ja voitte käydä ne itse sieltä tarkistamassa. Joissain tapauksissa osasto tietoihin tarvitaan kuitenkin tarkennuksia. Tämä toiminto on ilmainen ja sen voi tilata sähköpostilla 0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1